Website traag? Uw website sneller maken?

De snelheid van uw website heeft een enorme impact op de resultaten. Een snelle site zal meer bezoekers krijgen (en behouden) dan een langzame site. Daarom is het van groot belang dat uw site snel laadt (het liefst binnen één seconde). Een snelle site is daarnaast ook fijn voor uzelf om te gebruiken. U zilt namelijk minder tijd kwijt zijn aan site-ontwikkeling en uploaden van informatie en content.

Een van de meest voorkomende manieren om uw site te versnellen is door goed te letten op de kwaliteit (en grootte) van uw plaatjes. Plaatjes van hoge kwaliteit zijn dan wel mooi om naar te kijken, maar vaak zijn ze erg groot en gaat dat ten kost van de snelheid van uw site. Gelukkig is het mogelijk om de grootte van uw afbeeldingen te verkleinen zonder dat de kwaliteit verlaagd wordt.
Daarnaast zijn er ook een aantal handige hulpmiddelen beschikbaar om te kijken hoe snel uw site precies is – en waar het meeste winst te behalen valt.

De impact van je website vergroten

Een website met standaardmogelijkheden zoals een contactformulier biedt op het eerste gezicht alles wat je de klant zou willen bieden. Toch zijn er fantastische mogelijkheden om je klanten nog meer content te bieden. In dit artikel beschrijven wij er enige, die ook jouw website nog krachtiger maken. Het mooie ervan is dat alle opties snel te realiseren zijn en er geen enorme kosten aan verbonden zijn.

Bedrijfsfilms

Met een youtube-film op de website promoot u uw bedrijf doordat u beter vindbaar wordt voor zoekmachines. Dit vergroot ook de zichtbaarheid van uw website en uw onderneming op internet, waardoor de omzet stijgt.